Servicii

Canvas

Ce înseamnă un tablou canvas? Acest tip de tablou constă în imprimarea unei imagini de înaltă rezoluție pe canvas, pânză asemanatoare celei folosite în pictură, dar de o calitate foarte bună, tratată la suprafata cu o compoziție care ajută imaginile să fie redate până în cele mai mici detalii. Printul pe canvas se realizează în culori vii și detalii foarte fine, de asemenea este rezistent UV astfel că decorarea cu tablouri moderne poate fi realizata și în clădiri de birouri sau rezidențiale ce au ferestrele foarte mari, sau camere foarte luminate. Se înramează pe un cadru de lemn tratat.
Tehnica de înrămare este specifică lucrărilor moderne, cu pânză întinsă care îmbracă  integral șasiul din lemn, creând o senzație de reală operă de artă și ne mai fiind necesară nicio altă ramă suplimentară. Tabloul astfel creat este ambalat și sigilat cu grijă pentru a evita orice deteriorare în timpul transportului.

Colajul este o formă artistică foarte populară, iar acum vă puteți crea propriul tablou canvas cu toate fotografiile preferate.

Îmbină mai multe fotografii într-un singur tablou și rezultatul întregului ansamblu va fi mult mai puternic decât fiecare imagine în parte. Trimite-ne fotografiile preferate și noi te ajutam gratuit să așezi fotografiile în colaj așa cum îți place.

După ce vom crea o simulare a colajului din imaginile alese de tine și vom primi aprobarea ta vom printa și înrăma tabloul canvas așa cum îți doresti.

baloane-pe-apa-camera-1024x770
m00433-900x900

Tablourile multicanvas sunt o abordare creativă a acestui gen de tablouri care împarte imaginea ta preferată pe 3, 4 sau 5 secțiuni care se îmbină pentru a oferii un impact exponențial mai mare asupra spațiului în care sunt expuse.

Sunt potrivite pentru living-uri, restaurante, magazine de prezentare, sau orice spațiu mare,  oferind un aspect original.

Pentru a vă putea da seama cât mai bine cum va arăta imaginea preferată pe un tablou multicanvas va vom realiza o simulare și numai după aprobarea dvs. vom realiza printul și-l vom înrăma.

Obiecte personalizate

Dispunem de o gamă variată de obiecte , ce pot fi personalizate în funcție de nevoile și dorințele clienților noștri. Obiectele pot valorifica imaginea brandului sau organizației tale, pot fi folosite pentru promovarea unor evenimente sau realizarea unor campanii. Pot fi imprimate cu imagini și texte la rezoluții înalte, cu detalii ce pot fi redate cu precizie.

Popesti Print poate personaliza materiale pe diferite suporturi, precum carton, plastic, ceramică, sticlă, lemn, metal și multe alte materiale, asigurând totodată o rezistență sporită uzurii. Pe langă gama de  se pot realiza și materiale de tip stationary (cărți de vizită din plastic, carton, scris în relief, carduri de fidelitate) cât și diverse personalizări (cadouri, semne indicatoare, trofee, odorizante de mașină, telefoane, laptopuri, folii autocolante etc.).

Roata-dintata-3D-print

Printare 3D

Prin prototipare rapida, desenele si schitele tale capata forma. Imprimam 3D rapid si profesionist. Folosind modele digitale tridimensionale, realizam cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D obiecte solide, prin procese aditive cu materiale plastice si rasini. Dam viata inventiilor, cream prototipuri si modele cu aplicabilitate in nenumarate domenii. EXECUTIE OBIECTE PLASTIC pentru arhitectura, inginerie, industria dentara si medicala, scenografie si industria filmului, restaurarea si digitizarea operelor de arta.